Μηνύσεις οδεύουν στη Hyundai!

Παρασκευή, 10 Οκτώβριος 2014 06:59


Μηνύσεις θα καταφθάσουν την ερχόμενη εβδομάδα στη Hyundai Hellas σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AutoAffairs...

 

 

Του Γιώργου Κ. Ανδρή
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

To θέμα πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για καινούρια φαίνεται πως δεν αγγίζει μόνο τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες καθώς υπάρχουν ενδείξεις πως στο «κόλπο» είναι πιθανό να συμμετείχαν και άλλες εισαγωγικές εταιρείες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας αυτοκίνητο Hyundai αποκτήθηκε ως καινούριο μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου στην Ελλάδα αλλά μετά από έρευνα των εγγράφων του διαπιστώθηκε πως στο Πιστοποιητικό Ταξινόμησης αναγράφεται Προηγούμενη Χώρα Ταξινόμησης, η Εγκριση Τύπου με βάση την οποία εκτελωνίστηκε το όχημα αφορά σε Πετρελαιοκίνητο μοντέλο και όχι σε Βενζινοκίνητο ενώ παράλληλα δεν υπάρχει καταχώρηση του συγκεκριμένοθ αυτοκινήτου στο Τεχνικό Αρχείο Οχημάτων του Υπουργείου Μεταφορών.
Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει και το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών του Υπουργείου Μεταφορών, το Τελωνείο που πραγματοποίησε την πράξη εκτελωνισμού αλλά και άλλους Δημόσιους φορείς.
Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση την ερχόμενη εβδομάδα που θα αποσταλεί η μήνυση...

 

Online Αγγελίες

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του autoblogspot.gr και θα λαμβάνετε στο email σας μηνιαία ενημέρωση.