Αυτοκίνητα «φαντάσματα»!

Πέμπτη, 06 Νοέμβριος 2014 08:52

Ενόψει των Τελών Κυκλοφορίας πληθαίνουν οι καταγγελίες ιδιοκτητών για τις χρεώσεις που αποστέλλονται από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων...

Χαμός επικράτησε στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν έχουν 100% την κυριότητα ο καθένας ξεχωριστά αλλά υπάρχει συνιδιοκτήτης. Το θέμα λύθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και δεν δίνουμε καμία συνέχεια.
Ωστόσο υπάρχει ένα τεράστιο θέμα που αφορά σε αυτοκίνητα που είχαν στην κατοχή τους στο παρελθόν κάποιοι ιδιοκτήτες και ως διά μαγείας εμφανίζονται και πάλι στην κατοχή τους.
Ειδικότερα κάτοχος ενός αυτοκινήτου που είχε πουληθεί πριν από 8 χρόνια εμφανίστηκε ξαφνικά φέτος και πάλι στην κατοχή του και μάλιστα του έχουν βεβαιώσει και τα Τέλη Κυκλοφορίας του.
Ο κάτοχος απέστειλε ερώτημα προς τη Γ.Γ.Π.Σ. και εκείνοι άμεσα του απάντησαν πως δεν είναι δικό τους θέμα αλλά θα πρέπει να μεταβεί στην εφορία που ανήκει και ειδικότερα στον τομέα Οχημάτωω ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα.
Ο κάτοχος βέβαια ακόμη αναρωτιέται πως είναι δυνατό πέρσι να μην εμφανίζεται το όχημα και φέτος να εμφανίζεται ως διά μαγείας. Καλό θα ήταν πάντως να σπεύσει στην εφορία να δει τι έχει γίνει καθώς αν διατηρηθεί το όχημα στο όνομά του θα του πιστωθούν τα Τέλη Κυκλοφορίας και βέβαια θα του αυξηθεί και το τεκμήριο διαβίωσης...
Σπεύσατε λοιπόν στην εφορία που ανήκετε για να μην πληρώσετε χρυσό ένα όχημα που έχετε πουλήσει εδώ και 8 χρόνια!

Online Αγγελίες

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του autoblogspot.gr και θα λαμβάνετε στο email σας μηνιαία ενημέρωση.